Search
  • Dr. Matjaž Knez

H2STUDENT PROGRAM MED FINALISTI

Z veseljem sporočamo, da se je projekt »H2Student - izobraževalno-tekmovalni program za mlade« na Razpisu za energetske nagrade, v kategoriji Promocijski projekt URE OVE, ki ga organizira časnik Finance, skupaj s Centrom za energetsko učinkovitost na Institutu Jožef Stefan, uvrstil med letošnje finaliste.


V okviru tekmovalnega dela, ki je potekal v mesecih od januarja do marca po srednjih šolah, po celi Sloveniji, se je programa neposredno udeležilo več kot 1200 otrok. Letos smo načrtovali, da bi skupno v programu sodelovalo okoli 1500 otrok, vendar smo morali izvajanje predčasno prekiniti zaradi »Korona« situacije.


Ampak kakorkoli, to da je projekt H2Student postal vseslovenski , je za nas organizatorje že velik uspeh, zato že pripravljamo načrt kako program izvajati vnaprej.


Vsem, ki ste sodelovali in nas spremljali se zahvaljujemo, veseli pa bomo, če nas boste podprli tudi z glasovanjem na zgoraj omenjenem razpisu. Pri izboru bodo lahko sodelovali bralci Financ s spletnim glasovanjem, ki bo potekalo konec oktobra (točen datum začetka vam sporočimo naknadno).

Glasovanje bo potekalo tako, da bo o vsakem nominirancu posnet kratek prispevek, v katerem bo predstavljen prijavljeni projekt. Vsak prispevek bo objavljen na spletni strani, zanj pa bodo lahko obiskovalci spletne strani glasovali en teden.


Zmagovalec bo znan prvi dan konference Dnevi energetikov, v ponedeljek, 23. novembra, na gala večerji in podelitvi nagrad v Portorožu.


Na sliki dr. Matjaž Knez, vodja H2Student programa z urednikom priloge Okolje in energija, Časnika Finance, g. Borutom Hočevarjem.
69 views

Join Our Family!

Oblikovanje in programiranje: Igor Grofelnik 2020 ©

Vse video, fotografske in grafične vsebine vsebine so last Igorja Grofelnika

gtl_fl_nov.png

Spremljajte nas na:

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 Igor Grofelnik& Matjaž Knez All Rights Reserved